life's like a box of chocolates, you never know which one you'll get
-Forest Gump

Tuesday, 11 October 2011

broken heart

Confession of a broken heart

i love you.tiga perkataan yg aku teringin sangat nak ungkapkan dekat kau tapi sekarang,it's too late.aku tunggu lama untuk semua ni.and now i loss my second chance.mungkin lepas ni tak ada peluang ketiga dah.i really like you.aku tutup pintu hati aku untuk orang lain sebab aku hanya nampak kau seorang.but after all these years ,kau still tak nampak aku.berapa banyak kali aku try to give up.aku selalu cakap "mira lupakan dia".but it just too impossible to do it.dulu aku selalu fikir kau hak milik aku.you're my mr.perfect.tapi aku silap.you're not mine.
aku dah nekad,from now on aku kena lupakan kau.semua tu kisah silam sekarang.aku nak buka hati aku untuk orang lain.i'm sorry tapi kau tak nampak aku.and now aku lupakan kau.goodbye.

No comments:

Post a Comment