life's like a box of chocolates, you never know which one you'll get
-Forest Gump

Wednesday, 26 October 2011

FYI about amirahiffahazmay

heehoo people.up there is ok taecyeon.just one of the 2pm member that is so awesome.

for you information:
1.she's a nerd.totally.
2.photogenic of course not.but camera always stay tight with her.because you know why.setiap gambar ada lagu.HAHA
3.loose t-shirt and skinny jeans are her's things.
4.she's a HOTTEST.not that she is hot or something she is a 2pm fan.(ok taecyeon la man)
5.opposite og vegetarian.means she doesn't eat veggies.
6.not into football.but she prefers manchester united.HAHA
7.like manly namjae not cute boys.
8.hates guy that trying too hard to impress her.just be nice.that's it.
 9.she's nuts.always talking to herself and to the mirror.
10.hates people that have more than her.she said she doesn't care but in fact she did actually.haha.

that's it people.more to come.please wait :)
#smile#

Sunday, 23 October 2011

picture

"A picture is worth a thousand words"
                                                       Napolean Bonaparte
 
                                                                                                                
 
when i'm sad,i look to pictures to be happy.when i'm happy,i look to pictures to be more happy.a picture say it all.it is your memories.your past,your present and your future.when you get older you'll start forgetting your childhood memories.you'll start forgetting your friends.that what world have made to you.there will not be any past,just only the present time.so keep your pictures like your tressures because someday you will have amnesia.the condition in which one's memory is lost.but pictures will kept your memories alive for ever.that is why
"A picture is worth a thousand words"
 
happy family
future doctor
my love to her will still forever although she was sick.
bond between us.i miss this moments.
family historical event
could it be me.haha

super addiction.(:


p/s-more to come.wait ok.love you.


 

Friday, 21 October 2011

manusia pelbagai rupa.

Manusia,
Seringkali alpa
Seringkali dusta
Akalnya diletak di kaki
nafsunya diletak di hati
Lebih hebat si buta kopak
Mendengar tanpa bicara
Menilainya dengan nurani

#bukanakupunya#                                                                                         
 
manusia pelbagai rupa.manusia hipokrit manusia tak guna.manusia gedik yang di salah sangka.manusia penipu tembelang sahaja.manusia bongkak dengan darjat dan harta.manusia talam dua muka.manusia yang kata cintai mereka.manusia yang taksub dengan dunia.manusia pengampu menyembah segala apa di hadapan mereka.manusia munafik usahlah dikata.dan manusia yang paling aku tak suka.manusia bermulut manis penikam belakang dan aku mangsa.mungkin aku salah satu manusia.tapi siapa kau manusia untuk menuduh aku tergolong satu daripadanya.emosi manusia mudah terbakar.ketahui sifat manusia adalah rendah hati.oleh itu,manusia menghina.manusia mengadili.dan manusia mencaci.mungkin bukan di mulut tapi di hati.namun masih terdapat sekumit manusia.manusia yang menyayangi dan bukannya menyakiti.manusia menghargai dan bukannya mengkeji.keikhlasan manusia terpancar di wajahnya.namun hitam gelap hati manusia takkan kelihatan dari pancainderanya.aku manusia.engkau manusia.hanya hitam rambut yang sama tapi manusia berbeza.itulah manusia pelbagai rupa.
 
SEKIAN.by-amirahiffahhazmay

Tuesday, 11 October 2011

broken heart

Confession of a broken heart

i love you.tiga perkataan yg aku teringin sangat nak ungkapkan dekat kau tapi sekarang,it's too late.aku tunggu lama untuk semua ni.and now i loss my second chance.mungkin lepas ni tak ada peluang ketiga dah.i really like you.aku tutup pintu hati aku untuk orang lain sebab aku hanya nampak kau seorang.but after all these years ,kau still tak nampak aku.berapa banyak kali aku try to give up.aku selalu cakap "mira lupakan dia".but it just too impossible to do it.dulu aku selalu fikir kau hak milik aku.you're my mr.perfect.tapi aku silap.you're not mine.
aku dah nekad,from now on aku kena lupakan kau.semua tu kisah silam sekarang.aku nak buka hati aku untuk orang lain.i'm sorry tapi kau tak nampak aku.and now aku lupakan kau.goodbye.