life's like a box of chocolates, you never know which one you'll get
-Forest Gump

Wednesday, 13 July 2011

SUNG JOON

thanks to siti aisyah zulkifli for~~what the word.MEMPERKENALKAN.p/s-menjual sebenarnya.haha.anyway from her lah aku kini mengenali another great actor SUNG JOON OPPA.


handsome tak.HAHA.wahh.aku suka dia sebab muka dia ala-ala korean+japanese.ASAA~first mengenalinya dr cerita LIE TO ME.aisyah punya keje.hehe.walaupun pn dlm citer tu dia hero ke-second je.tp dia tetap cool.chewah.asal la aku suka sgt hero kedua je.pelik2.anyways dia ada berlakon dlm satu lagi cerita WHITE CHRISTMAS.entahlah tak tengok pn lg.takpe2 itu nanti punya cita.so sebab minat la sangat.aku pun men-google la dia ini.so inilah hasilnya.

Name: 성준 / Sung Joon (Seong Jun)
Real name: 방성준 / Bang Sung Joon
Profession: Actor
Birthdate: 1990
Height: 187cm

TV Shows
Lie to Me (SBS, 2011)
White Christmas (KBS2, 2011)


SUNG JOON OPPA DAEBAK
it's picture time :)

ini waktu first dia keluar dalam lie to me.masa ni rambut still panjang lagi.


and then come the new haircut.aku prefer dia rambut macam ni.nampak manly sikit.

and bawah-bawah ni hasil men-google aku.hehe




T H E E N D.T H A N K Y O U.>____<



No comments:

Post a Comment