life's like a box of chocolates, you never know which one you'll get
-Forest Gump

Sunday, 31 July 2011

MENGINTAI PELUANG.

first of all,kita ketawa HAHAHA.tujuan saya menulis entry ini adalah kerana at first saya BOSAN + kerana HIGHLIGHT surat khabar hari ini iaitu "khairul fahmi che mat putus tunang".hehe.itulah saya punya "mengintai peluang".kan dah cakap dia tunggu saya la tu.(wekkk~).ala beza umur 6 tahun je.hehe.baiklah mulai sekarang saya akan cuba sedaya upaya saya untuk MENGINTAI PELUANGG!!.haha.oklah before we end this lets laugh out loud WAHAHA.+i'm just kidding about all this stuff.i'll never have the chance.i know it.

p.s-semalam saya and farrah alya mohd azemi telah pergi berjoli dan dah tengok captain america:first avenger.mmg best CHRIS EVANS was so HOTT.



No comments:

Post a Comment