life's like a box of chocolates, you never know which one you'll get
-Forest Gump

Tuesday, 12 July 2011

it's my life.

It's my life,And it's now or never,I ain't gonna live forever,I just wanna live while I'm alive
this is my life.tapi kenapa aku rasa hidup aku ni hanya untuk menyenangkan orang lain.myra you do this,you do that.i don't even know what to do for my own sake.memang susah.ayat ni selalu keluar"cuba la jadi macam ......................... kmu tu.da la pandai.so what.i'm useless la kalau tak pandai.apalah gunanya nak compare2 kn orang lain.i am who i am.hidup ni tak selalu SEMPURNA.kenapa nak kena jadi orang lain sedangkan diri kita sedia ada.

this is my life.aku dah hidup for 16 years.and aku still tak tahu what i want to do with my life.ooohh amirah iffah azmay nak jadi doktor.tapi mampu ke semua tu tercapai.cita-cita tu hanya mengikut cita-cita orang lain.eehh aku nak jadi doktor la.eee aku pn sama nk jadi doktor.what really i wanna be.aku tak tahu.aku teringat cerita twilight saga:Eclipse. Jessica’s (Anna Kendrick) graduation speech.
“When we were five, they asked us what we wanted to be when we grew up. Our answers were thing like astronaut, president, or in my case… princess.
When we were ten, they asked again and we answered – rock star, cowboy, or in my case, gold medalist. But now that we’ve grown up, they want a serious answer. Well, how ’bout this: who the hell knows?!
This isn’t the time to make hard and fast decisions, its time to make mistakes. Take the wrong train and get stuck somewhere chill. Fall in love – a lot. Major in philosophy ’cause there’s no way to make a career out of that. Change your mind. Then change it again, because nothing is permanent.
So make as many mistakes as you can. That way, someday, when they ask again what we want to be… we won’t have to guess. We’ll know.”

the point is sekarang ini ialah masa untuk kita buat silap and dgn kesilapan tu kita boleh perbaiki diri kita. be a BETTER person.hidup ini lebih pendek dari yang kita jangka.jadi pedulikan apa orang nk cakap.buat apa yang kita rasa betul.fikir guna akal fikiran dan bukan guna hawa nafsu.ini hidup kita bukan orang lain.

S E K I A N.

 
 

No comments:

Post a Comment