life's like a box of chocolates, you never know which one you'll get
-Forest Gump

Saturday, 4 June 2011

oh no!.oh my!


 ♥♥omooo~so sexy .key oppa saranghae.♥♥
p/s-this picture has nothing to do with what i'm posting.
hey ho let's go.hello readers :) .how you feeling today?.ok checkout my post title "oh no!oh my!".oh no!oh my! sebab aku dah bagi seseorang ckp "kau dah curi hati aku" ayat dye kinda mcm tu la.haha.yes you la stalker.i know you're reading this.hari-hari kau buka blog aku right.kau stalker favorite aku and i do like you sebab kau handsome not bad la , super duper intelligent tak kot .haha , caring yes ,kpop lover TOTALLY NOT.macam mana tah dia indie fan.opposite betul.lovable yes.annoying ABSOLUTE YES.tapi aku cakap suka bukan cinta ok so jangan nak tinggi melangit perasannya.aku suka kau sebab first thing kita da kawan since aku kecik lagi.ala kau tua sikit je dari aku.secondly i'm so glad you're not smkt student.kalau tak teruk aku kena.so thank you for having a crush on me but..and there's always a but aku still tak boleh set my mind straight lagi.so SORRY. (:

No comments:

Post a Comment